Skip to content

Edzőink

Tillinger Tímea

Gyermekkorom óta része az életemnek a sport, a fitnesz és a testépítés pedig 2012-ben vált teljes részévé.Edzőként munkám során elsődleges célom, hogy segítsek elérni egy könnyen fenntartható, egészséges életmódot.Az edzések során lehetőséged van állapotfelmérésre, aerob és anaerob mozgásformák elsajátítására, valamint igény esetén személyre szabott tanácsadásra legyen szó edzéstervről vagy étrendről.

Ha szeretnéd megtapasztalni az igazán felszabadult, magabiztos, energikus énedet, akkor megmutatom neked az utat és segítek végig menni rajta.

Elérhetőségek:

Telefonszám: 0670/ 942-1565
Email cím: onlinetrainingwithme@gmail.com
Instagram: transformwithtimi
Facebook: Facebook/ttimitrainer

Holló Máté


Bár a pályafutásom nem a fitness területén kezdtem, ettől függetlenül a sport mindig is az éltem része volt. Rengeteg változatát kipróbáltam már, többnyire inkább hobbi szinten nem igazolt versenyzőként, de a mozgást és az egészség megőrzését már fiatal koromban is fontosnak tartottam. Az edzőtermek világával több, mint 20 éve ismerkedtem meg, eleinte leginkább csak saját fejlődésem volt a középpontban. A sikerek és tapasztalatok birtokában egyre fontosabbnak tartottam, hogy segítsek sporttársaimnak is céljaik elérésnek érdekében, így pár éve végzett edzőként is tevékenykedek. A munka elvégzésének nagy része a Te feladatod, de az oda vezető jó utat megmutathatom Neked. És mint tudjuk: A jó úton járva nem tévedsz el! /Mark Twain/

+36 20/ 996-0632
matthewthecoach@gmail.com
@matthew_the_coach

Miavecz Fanni


Lelkes hobbisportolóként a közvetlen környezetemet – barátokat, családot és a kollégáimat buzdítottam sportolásra hosszú időn át. Több év tanácsadói munka után világossá vált, hogy valójában a hobbim a hivatásom, a sport az, ami igazán motivál és amire másokat is szívesen motiválok. Fittnek lenni számomra nem csupán annyit jelent, hogy tetszik, amit a tükörben látsz – sokkal inkább azt, hogy képes vagy minőségi életet élni, hiszen a mozgás a fizikai és mentális jólléthez elengedhetetlen szükséglet. Általa megtanulsz hinni magadban és a teljesítményedben, megismered a testedet, a határaidat és azt is, hogy a határok leküzdhetőek, miközben az egészségedért is jelentősen teszel.

Az élet egy olyan területe, ahol a befektetett energia biztosan megtérül és a javadra válik. Mindezekről túl nagy luxus lenne bárkinek lemondania – találkozzunk a Step up gym-ben!

+3670-701-1676
miaveczf@gmail.com
@miaveczf

Oláh Réka


A sport már kiskorom óta a szenvedélyem, meghatározó része az életemnek. 10 éven keresztül az úszás és lovaglás majd később a fitnesz világa ejtett rabul.

Tudásomat a Testnevelési Egyetemen, a Fitness Company-nál és egyéb képzéseken szereztem. 

Edzéseim során törekszem a változatosságra, a fokozatosság elvét és a preventív szemléletet követve.

Fontosnak tartom a precizitást, a gyakorlatok helyes kivitelezését, hiszen a fejlődés kulcsa ebben rejlik. Így óráimon nagy hangsúlyt fektetek a helyes technika elsajátítására, ezáltal a sérülések elkerülését és a várt fejlődést biztosítva.

Célom a sport iránti szeretet átadása és a jó hangulat megteremtése.

+3630/ 499 – 6842

olahreka99@gmail.com

Mészáros Marcell


Mészáros Marci vagyok jelenleg az ELTE sport és rekreáció szakán harmad éves hallgató, ahol Fitness és Wellness szakirányban specializálódok. Edzőként minden emberben egy kihívást látok, ami miatt még izgalmasabb lesz a közös út ahol a céljaid teljesítéséhez leszek a segítőd. Testünket fizikai és lelki szempontból is karban kell tartanunk, ezek kéz a kézben járnak egymással. Funkcionálisan fogom fel az emberi testet, céltól függően fogunk gyorsaságot, állóképességet és ami véleményem szerint a legfontosabb erőt fejleszteni. „You can be anything you want… But you must be strong first.” -Pavel Tsatsouline

Ha engem választasz edződnek, ezekben biztosan részesülni fogsz:

-Alapos fizikai állapotfelmérés.
-Egy szakmai háttérrel kiépített személyre szabott edzésterv.
-Folyamatos tervezés, célok kitűzése.
-Személyre szabott étrend.
-Egyeztetés hetente.
-Bomba jó kedv.

Várlak szeretettel hozzám!
+36308795301
meszaros.marcellsandor@gmail.com

Varga Lilla


személyi edző

A sport az elmúlt 8 évben vált az életem szerves részévé, amikor megismerkedtem a pilates-szel, majd később a konditeremi edzés rejtelmeivel. Ez a világ egyből magával ragadott, a konditerem hangulata, a testformálás ezen módja azóta is a kedvenc testmozgás típusom.

2022-ben döntöttem úgy, hogy szeretnék segíteni másoknak is megtalálni az egészséges életmódhoz vezető utat és átadni azt a tudást, amivel a mindennapokat könnyebbé tehetik, és amik által hosszú, egészséges életet élhetnek.

Óráimon célom, hogy a vendégeim vidám hangulatú edzéseken keresztül hatékony, személyre szabott gyakorlatokkal érjék el a kitűzött célokat.

Vendégeim teljes figyelmemet élvezhetik az edzésen, mely során mind a helyes kivitelezésre, mind a mozgások helyes elsajátítására, mind a hibajavításra koncentrálok. Az edzéseimet a preventív szemléletmód hatja át, mely hosszú távon segít egészséges életet élni, sérülésmentesen.

Mottóm:

A sport mindenre megtanít.

Az alábbi edzéstípusokat találod meg nálam:
▫️ erőfejlesztő edzés
▫️ állóképesség fejlesztő edzés
▫️ funkcionális edzés

Miben tudok még segíteni Neked?

✅ Testösszetétel optimalizálás (fogyás/ szálkásodás , izomtömeg növelés)
✅ Erő, állóképesség vagy erő-állóképesség fejlesztése
✅ Személyre szabott edzésterv
✅ Étkezési tanácsadás
✅ Otthoni edzésterv
✅ Konzultáció (étkezés, edzésterv kiértékelés)

KÉPZETTSÉG
2023 IWI Nemzetközi Fitnesziskola
Személyi edző
2022 IWI Nemzetközi Fitnesziskola
Fitness Instruktor
2022 IWI Nemzetközi Fitnesziskola
Sporttáplálkozás és táplálékkiegészítés tanfolyam
2022 IWI Nemzetközi Fitnesziskola
Elhízás élettana és pszichológiája 

ELÉRHETŐSÉGEK
+36 20 211 58 15
lilla.varga.fit@gmail.com
Instagram: lilla.varga.fit
TikTok: lilla.varga.fit
Facebook: Fitt percek Lillával

Lelkes András


Lelkes András vagyok az ELTE volt sportszakos hallgatója, rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakon végeztem. Gyerekkorom óta autodidakta módon sajátítottam el a különféle sportágakat, sportorientációm az erősportágakban teljesedik ki. 2018-ban kezdtem el versenyezni, 2019-ben világbajnoki ezüstérmet szereztem Oroszországban (Pskov). Ezzel a címmel jelenleg Magyarország legeredményesebb street workout sportolója vagyok.

Többszörös országos bajnok streetlifternek, az Iron Cup Streetlifting Országos Bajnokság megalkotójának és főbírójának nevezhetem magam. 10 éves edzés múltamban főszerepet a küzdősportok, a saját testsúllyal végzendő mozgásformák-erőelemek, és az erő sportágak játszottak szerepet. Célom, hogy a streetliftinget, mint új sportágat, felvirágoztassam hazánkban. Tudatos, szigorú edzéstervet és életmódot folytatok.

Tanulmányaim:

ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar – Rekreáció és Egészségfejlesztő Szakember

ART EDZŐKÉPZŐ – Személyi edző jeles minősítéssel

Világbajnokságon elért eredmények:

– 2019, Oroszország (Pskov): Wswcf Power & Strength Világbajnokság 2. hely

A testtudat fejlesztése volt számomra mindig is az elsődleges cél az edzés fogalmában. A prevenció fontosságát fenntartva és az egészség megőrzése mellett, a test funkcionalitása is nagy szerepet kap. A saját testsúllyal végzett mozgásformák és a szabad súllyal végzett alapgyakorlatok fő területeim.

Amiben segíthetek neked:

  1. Mozgástanulás
  2. Erőfejlesztés
  3. Mozgékonyság és mobilitás fejlesztés
  4. Fogyás
  5. Tömegnövelés
  6. Szálkásítás
  7. Állóképesség fejlesztés
  8. Gyakorlatok helyes kivitelezésének elsajátítása
  9. Jó közérzet megteremtése, egészség megőrzés 
  10. Versenyfelkészülés

lelkesandras98@gmail.com

Nyitrai Réka


Sziasztok, Réka vagyok életmód és táplálkozási tanácsadó, valamint triatlon edző. Komolyabban 2019-ben kezdtem megismerkedni a táplálkozástannal és lelkesedésem azóta is töretlen. 

Célom, hogy segítsek egy olyan életmód kialakításában, amiben az étkezés nem stresszforrás, hanem a mozgatórugója minden tevékenységünknek, a főzés élvezet és az ételek elfogyasztása nem jár bűntudattal. Tanácsadással, étrendtervezéssel, táplálkozási napló értékeléssel, frissítéssel, valamint táplálékkiegészítőkkel kapcsolatban nyugodtan kereshettek!

Elérhetőségeim:

? +36-70/775-3143

✉️reka.nyitrai25@gmail.com 

@reka.nyitrai

Illés Titanilla


A mottóm egyszerű: Nem versenyezni akarok senkivel. Nem akarok jobb lenni, mint bárki más. Egyszerűen megpróbálok jobb lenni, mint valaki, aki tegnap voltam.

Illés Titanilla vagyok két gyermek édesanyja, a legtökéletesebb példa arra, hogy soha nem késő változtatni. Én abban tudok neked segíteni, hogy a legjobb formát kihozd magadból, egészséges, boldog, kiegyensúlyozott, magabiztos ember legyél. Neked pedig nincs más teendőd „csak” lejönni az edzéseimre!

+36 30/ 222-8191

titanilla.illes@gmail.com

@illes_titanilla

Dékány Dominika


Sziasztok,

Dékány Dominika vagyok, funkcionális edző, életmód mentor és a Best version of You program megálmodója.

https://www.instagram.com/best_versionof_you/

Célom, hogy a munkámmal hozzájáruljak az emberek kiegyensúlyozott táplálkozásához, rendszeres és korlátok nélküli mozgásához és egészséges énképük kialakításához.

Hiszem azt, hogy ahogy semmi sem fekete vagy fehér, úgy az életmódváltásban sem kell megjárni a poklot és a mennyországot ahhoz, hogy elérd a célod, ha van melletted valaki, aki át tudja adni a tudását és segít eligazodni az életmódváltás útvesztőjében.

Amiben tudok segíteni:
– személyi edzés
– rehabilitációs és preventív edzés
– erőnléti edzés
– személyre szabott étrendi tanácsadás
– mintaétrendek
– online edzés videótár
– futó vagy kiegészítő edzés

+3630-716-3030
dekany.dominika@gmail.com
@dekany_domi @best_versionof_you

Horváth István


A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem hallgatójaként legfőbb célom a sport szeretetének közvetítése azok felé akik élvezni kívánják a testmozgást és annak hatásait a mindennapi életben. Fontosnak tartom, hogy tisztában legyünk önmagunkkal és fizikai állapotunkkal. Ennek megismerésében és fejlesztésében tudok segítségére lenni mindazok számára akik aktívan kívánják élni hétköznapjaikat.

+36702383616 , horvath.istvan9905@gmail.com

hu_HUHungarian